Hlavní navigace

Vlákno názorů ke článku Prolux - špatné zkušenosti! od Robin - pokud jste držel smlouvu v ruce tak hned...

  • 23. 11. 2011 8:51

    Robin (neregistrovaný)

    pokud jste držel smlouvu v ruce tak hned pod hlavičkou firmy je JMÉNO a PŘÍJMENÍ oblastního referenta který smlouvu sepisuje takže se vymlouvat na parafu a utajenou identitu je zhovadilost , dále smlouvu si můžete jakkoliv dlouho studovat , radit se s kýmkoliv , rozhodnout se o podepsání kdykoliv , stačí jen o to požádat a říct na rovinu moc tomu nerozumím musím si to v klidu prostudovat a hotovo !! referent zanechá kopii smlouvy a telefon a pak je už jen na každém jestli znova zavolá a pokud dotyčný nemá tuto vůli a neumí říci svoje stanovisko a podepíše i to s čím nesouhlasí nebo mu není jasné potom je to jen a jeho problém a nezbude mu kromě dodržení smluvních podmínek jen se vztekat, plivat , kopat kolem sebe a urážet v čemž mu vehementně pomáhá i jeho rodina jak je vidno ! hezký den přeji

  • 27. 12. 2011 23:34

    Světlana G. (neregistrovaný)

    Neznám jediný případ, kdy by oblastní referent ponechal kdykoli na požádání kopii klientovi k prostudování. Toto je koneckonců velmi názorně vidět i v reportáži Soukromá dramata.
    Zajímavé rovněž je, že OBLASTNÍMI REFERENTY nazývají své makléře pouze sami zaměstnanci Proluxu. Z toho je více než patrno co je pan Robin zač! Jako Oblastní referent a MISTR ŠVINDLU, v současné době předpokládám čelí desítkám trestních oznámení ze strany "spokojených" klientů, ke kterým byl tak vstřícný, kterým vše tak pěkně a "pravdivě" vysvětlil .

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).