Hlavní navigace

casual - Témata označená nálepkou Dění na Internetu

  • Potřeba nové banky

    Bývaly doby, kdy se věřilo, že všechno se dá optimálně naplánovat a že jedna spořitelna je dost na to, aby uspokojila potřeby lidí na manipulaci s penězi. Potom nastal prudký obrat k neviditelné ruce trhu, a banky rostly na každém rohu. Posledních pár let, vládne na bankovním trhu poměrný klid, zpestřovaný pouze občasným sloučením některých velkých bank, do ještě větší banky.
    29. 11. 2007 14:14
  • Není všechno online, co je na Internetu.

    V souvislosti s prosakováním informací o připravované službě Microsoft Office Live Workspace se objevují spekulace o tom jak bude vypadat a co všechno bude nabízet. Přičemž mnohá očekávání se pravděpodobně bohužel nesplní. Microsoft má v oblasti kancelářských dokumentů téměř monopol. Všichni ostatní výrobci musí řešit otázku kompatibility z dokumenty MS Office. Kde jsou ty doby, kdy Microsoft musel řešit jak je Excel kompatibilní s Lotus 1–2–3 nebo Word s WordPerfect …
    8. 10. 2007 20:45
  • Agenti na Wikipedii

    Tak prý se Wikipedii nedá věřit, její obsah upravuje CIA, Vatikán a čeští lidovci. Což je reprezentativní sbírka strašáků, dost odpudivá na to aby polekala čtenáře, který ji bych chtěl třeba použít. Jenomže pokud z definice může upravovat tuto encyklopedii kdokoliv, tak proč by ji nemohli upravovat agenti, kněží i politici. Že budou lakovat skutečnost narůžovo? No to asi budou. Ale jde o to že by to principiálně nemělo vadit.
    29. 8. 2007 14:48
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).