Hlavní navigace

Google pro domény

21. 12. 2006 21:49 k800

Chtěl jsem napsat článek o Google Adsense. A krásnej! Tajné triky, návody na maximalizaci zisku, odkazy .., ale já jsem řekl NE. Když článek, tak originální každým slovem již od první věty .



Reklamní programy od Google zakazují za normálních okolností umistovat reklamu na bezobsažné a prázdné stránky. Je to logické, nikdo tam nic nehledá a ani nemůže, nic tam totiž není. Na to se hledá relevantní reklama velmi těžko.

Ale Google má pro každého něco. Na stránce www.google.com/do­mainpark/ nabízí možnost umístění Adsense kódu na parkované domény, kdy využívá sémantické analýzy doménových jmen pro zobrazování aspoň trochu relevantní domény.

Zatím to umožňuje pouze velkým firmám spravujících stovky domén. Ale třeba jednoho krásného dne řeknou Ne, když Adsense. Tak pro všechny domény. A dočkáme se domén typu www.seznam-bazen-usa-prace-zamestnani-iq-test-cestovani-hry-centrum-jizdni-rady-horoskopy- prace-o2-freefoto-seznamka-reality-google-mobil-mp3-mapy-idos-blesk-horoskop-aha-superhry- pocasi-recepty-autobazar-banky-pujcky-recko-italie-letenky-nokia-divka-samsung-sony-ericsson- pojisteni-atlas.cz

Jaké máte příjmy z adsense, měsičně?

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).