Hlavní navigace

Ecommerce - Témata označená nálepkou ecommerce

  • Prodávám svůj jednoproduktový eshop postavený na Magentu

    AKTUALIZACE: ESHOP BYL PRODÁN BĚHEM PÁR TÝDNŮ. ČLÁNEK JE TAK SPÍŠ INFORMATIVNÍ. Od konce loňského roku téměř do poloviny toho letošního jsem si hrál s myšlenkou a následně i realizací vlastního eshopu. Více než 8 let pracuji v oblasti ecommerce a postavil jsem desítky shopů pro své zákazníky. Pomáhám internetovým obchodům růst a tak jsem si chtěl zkusit, jak rychle vyrostu sám a jak asi vypadá práce na eshopu z „té druhé strany“.
  • Novela zákona o spotřebitelském úvěru se dotkne i eshopů

    Zákon č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru, platí mimo offline svět i pro některé eshopy, affiliate partnery a další online podnikatele. Pokud se jejich podnikání dotýká nebankovních úvěrů a spotřebitelských půjček a zároveň má rysy zprostředkování nebo dokonce poskytování nebankovních půjček, pak spadá do činností, které reguluje novela zákona o spotřebitelském úvěru.
    21. 7. 2017 10:35
  • EET zničí českou ecommerce a affiliate podnikání

    Na počátku všeho bylo kontroverzní, leč alespoň trochu opodstatněné, řešení kontroly bezhotovostního platebního styku firem a živnostníků z hlavy ministra financí Andreje Babiše (ANO). Živnostníci se proti tomuto novému zákonu staví od jeho prvopočátků. ANO slibovalo v roce 2014 před volbami „odstranění překážek pro podnikatele“ a toto je zřejmě prvním výsledkem jejich „slibu“.
    21. 7. 2017 10:35 (aktualizováno)
  • Rychlost je to, oč tu běží

    Není to nic nového pod sluncem. Weby s rychlou odezvou, které se načtou v řádu pár vteřin jsou hodnoceny lépe snad na všech úrovních – od návštěvníků webu, přes vyhledávače až po administrátory serverů. Všichni je milují, všichni hodnotí rychlost kladně. Pro SEO je to plus, pro optimalizaci konverzního poměru je to plus.
    8. 9. 2016 15:37 (aktualizováno)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).