Hlavní navigace

www.SiUX.cz v novém kabátě

6. 2. 2007 11:28 (aktualizováno) SiUX

SiUX


Od pondělka se www.siux.cz (další jazykové mutace budou následovat) převlékl do nového kabátu a lví podíl na tom mají Vít Dlouhý z grafického studia Nuvio a Dalibor BehúnProofreading.cz v roli copywritera a jazykového korektora.

Vít Dlouhý, Nuvio:

Homepage www.SiUX.cz

Dalibor Behún, Proofreading.cz:

Práce na textech pro nový web SiUX.cz byla pro mě velmi zajímavá. Bylo zapotřebí zpracovat ryze technické téma „stravitelným“, a přitom dostatečně informativním způsobem.

Vzhledem k tomu, že jsem v oboru monitoringu serverů naprostý (teď už možná poloviční) analfabet, věřím, že se podařilo zpracovat texty tak, aby byly pochopitelné i pro někoho, pro něhož měření dostupnosti není denním chlebem.

Díky kvalitním a obsáhlým podkladům nebylo při tvorbě textů nutné tzv. vařit z vody, což snad eliminovalo množství nicneříkající „omáčky“ na minimum.

Chtěl bych také ocenit vynikající spolupráci s p. Dlouhým z webdesignérského studia Nuvio, která umožnila průběžně harmonizovat práci na grafickém designu a na obsahu.

Věřím, že nové stránky přivedou společnosti Network Image řadu spokojených klientů a naopak jejím klientům že zprostředkují řadu kvalitních služeb.

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).