Hlavní navigace

Jak probíhalo nasazení nových brigád?

16. 3. 2006 9:24 (aktualizováno) SiUX

Včera navečer proběhlo nasazení nové verze brigady.jobs.cz, které také monitorujeme a tak Vám můžeme přiblížit jak celá operace probíhala z pohledu uživatelů na internetu.

Celá akce začala jistě již dávno před naplánováným termínem akce, ale toto nevíme přesně a můžeme se jen domnívat. Na internetu se první akce projevila v 19:07, a to odstraněním původních souborů z webu brigád. Po minutě jej admini opět vrátili a na podruhé, to bylo v 19:14 vše už proběhlo tak jak mělo.

Brigady instalace

Chybová hlášení od 19:14 do 22:17 jak vidíte na obrázku signalizují odstranění původních brigád a ve čtvrt na jedenáct bylo upraveno i nastavení měření monitoringu pro novou strukturu brigád a od té doby měření probíhá již opět v plném rozsahu i pro nové podstránky. Pro přístě bychom Však očekávali, pokud se služba přesune na jiné url, trvalý redirect a ne 404 Not found.

Jobs brigadyPS: Je zajímavé, že včera od 16:23 do 16:32 měly brigády měnší problémy, přesněji řečeno „Read error (Timeout)“, takže je možné, že nová verze přišla právě včas.

Veřejné statistiky brigády.jobs.cz můžete vidět na statistiky.si­ux.cz

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).