Hlavní navigace

Vlákno názorů ke článku Volaji vam s nabidkou karet Citibank? Mozna proto, ze jste klientem o2 od Labros - Udaje svých klientů poskytla Citibank O2. Taky jsem...

  • 7. 6. 2015 14:13

    Labros (neregistrovaný)

    Udaje svých klientů poskytla Citibank O2. Taky jsem si idiot nechal před 8 lety vnutit půjčku. Zneužili důvěry protože za komunistů by si to žádná banka nedovolila. Oficielní přihlašovací stránky pro kontrolu účtu zavirovaný, takzvaný Phishing. Po té se začali v částkách 500 Kč (protože do pěti set se neověřuje majitel karty) ztrácet peníze které tato lichvářská společnost po mě později chtěla včetně svého 23,99% úroku a k tomu penále po odmítnutí zplacení zlodějny protože jsem věděl že jsem žádné peníze nevybíral. Přes právního zástupce a jemu vydaných měsíčních výpisů jsme prokázali takzvané "nestandardní operace" (desítky on-line převodů v částkách 500,-Kč z různých míst ve prospěch jednoho hracího servu v NSR s kreslenou hrou. A protože karta byla pojištěná začala komedie že mě zasílali reklamační protokol který jsem nevyplnil a neodeslal. Stále se to řeší soudně, hrůza. U této společnost se mimo jiné teď řeší ani ne tak vytunelování přes dvě stě klientských účtů pomocí URL adres přímo zaměstnanci této banky, ale to proč tato skutečnost byla takovou dobu před svými klienty zatajována. Prostě Mafiáni, majitel mateřské Citigroup je zloděj a podvodník Rockefeller a to myslím mluví za vše.

  • 7. 6. 2015 14:17

    Labros (neregistrovaný)

    Omlouvám se za chybu, protože těch vytunelovaných účtů klientů zaměstnanci Citibank je přes dvě stě tisíc a ne jen dvě stě.

  • 7. 6. 2015 14:18

    Labros (neregistrovaný)

    Omlouvám se za chybu, protože těch vytunelovaných účtů klientů zaměstnanci Citibank je přes dvě stě tisíc a ne jen dvě stě.

  • 7. 6. 2015 14:30

    Labros (neregistrovaný)

    Udaje svých klientů poskytla Citibank O2. Sám sem si idiot nechal před 8 lety vnutit od této společnosti půjčku. Zneužili důvěry lidí protože za komunistů by si to žádná banka nedovolila. Oficielní přihlašovací stránky pro kontrolu účtu zavirovaný, takzvaný Phishing. Začali se v částkách 500 Kč (protože do pěti set se neověřuje majitel karty) ztrácet peníze které tato lichvářská společnost po mě chtěla včetně svého lichvářského 23,99% úroku a k tomu penále a pokuty za odmítnutí zplacení této zlodějny protože jsem věděl že jsem žádné peníze nevybíral. Přes právního zástupce a jemu vydaných měsíčních výpisů jsme prokázali takzvané "nestandardní operace" (desítky on-line převodů v částkách 500,-Kč z různých míst v NSR ve prospěch jednoho hracího servu v NSR s kreslenou hrou. A protože karta byla pojištěná, začala nová komedie že mě byl zaslán reklamační protokol který jsem nevyplnil a neodeslal.(Kdo by na tom vydělal) Stále se tato tragikomedie řeší soudně. U této společnost se nyní neřeší ani tak vytunelování přes dvě stě tisíc klientských účtů pomocí URL adres přímo zaměstnanci této banky, ale to proč tato skutečnost byla takovou dobu před svými klienty zatajována.

  • 11. 10. 2011 15:22

    Lucie (neregistrovaný)

    Zdravím! Chci tímto všechny lidi varovat před službami Citibank. Díky ní jsme se s manželem dostali do docela pěkných problémů. Stavíme dům a potřebujeme hypotéku. Když jsme si ji šli zařizovat s tím, že nemáme nikde žádné dluhy, tak nám z registru vyjel dluh u nějaké neznáme firmy. Nikdo z nás nevěděl, co to může být, protože jsme si nikdy nikde žádné peníze nepůjčovali. Bylo to psané na manžela a bylo to z roku 2005, nějaká karta, z které nebylo nikdy nic čerpáno. Proto manžel psal dopis do Prahy na nějaký registr dlužníků, aby vůbec zjistil, kde "dluží". Včera ten dopis přišel a ejhle CITIBANK.

    Často nám volali a otravovali i několikrát denně. Pokaždé jsme jim řekli, ať nás neotravují. Pak přišel nějaký dopis, už si přesně nepamatuji, co v něm bylo napsané (bylo to v roce 2005). Ale vím, že jsme na něj nereagovali. Zřejmě nám nabízeli tu super kartu. A tím jsme se dostali do problémů. Teď musíme zažádat o zrušení této karty, která je skoro 7 let stará, nikdy z ní nebylo čerpáno, protože jinak nedosáhneme na částku hypotéky, kterou potřebujeme.

    Možná jste tak před rokem někdo viděl v televizi, jak tam paní řešila taky nějaký problém s Citibank. Tak to asi nebude opravdu tu pravé ořechové.

    Takže lidičky pozor, ať se vám nepřihodí něco podobného.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).