Hlavní navigace

Názor ke článku Navrcholu.cz - pohled zevnitř od Tomáš - to radim hasalík: no nevím, jestli tohle je...

  • 1. 12. 2006 16:45

    Tomáš (neregistrovaný)

    to radim hasalík: no nevím, jestli tohle je tedy ta super funkce pro kterou bych investoval 5 - 10 tisíc měsíčně. Navíc na Toplistu si můžete vygenerovat 10 počítadel a statistiky jsou také okamžité. Je pravdou že navrcholu umí víc - jak již jsem ale řekl firma naší velikosti si musí platit jeden z agenturami uznávaných auditů - tj. v této oblasti ve které je teď momentálně Navrcholu máme na výběr - iaudit nebo netmonitor. Jiná volba není, protože navrcholu nikdo jako audit neuznává a uznávat nebude.

    Pokud by ho agentury brali tak by to byla levnější varianta a pak je to o něčem jiném, jenže tomu tak prostě není. A kombinace že na jedné stránce se objeví toplist kvůli žebříčkům, GA kvůli grafům a cestám , netmonitor kvůli agenturám a navrcholu kvůli ničemu je nesmyslná.

    Co se týče zde prezentovanému obchodnímu úspěchu Navrcholu tak já jim ho přeju jak již jsem psal. Svědčí to ale o jediném - mají dobré obchodníky a dobré obchodní oddělení. Jediné o co přišli je to že už nejsou místem českého internetu kde jsou všechny stránky co něco znamenají - tím je jasně Toplist. Ale jak jsem zde pochopil od autora tak to byl účel - ten se jim splnil. Jak se říká peníze jsou až na prvním místě (a to teď nemyslím ironicky).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).