Hlavní navigace

Názor ke článku Český účetní rada od Tamara - Pro všechny diskutující. V TV Nova už vysílali minimálně...

  • 28. 11. 2007 21:02

    Tamara (neregistrovaný)

    Pro všechny diskutující.

    V TV Nova už vysílali minimálně 3 reportáže (2.8.2006, 12.3.2007 a 13.3.2007). Údajně vysílali jednou i před 2.8.2007. Jenže každý si nepouští každý večer TV Nova. Kdyby byly všechny TV stanice tak aktivní, tak to ví víc lidí.

    Podvodných firem je v ČR víc a mají občas i záštitu poslanců. Zrovna dnes jsem četla v pražských novinách Metro, jak získat dotace pro občanské sdružení na sportovní aktivity. Majitelem občanského sdružení a zároveň výdělečné organizace, byl jeden a ten samý vykuk. Článek napsala Sabina Slonková. Poctiví novináři i pracovníci jiných médiíí, snad aby měli křídla a dar jasnovidectví. Stejně všechno to bahno nestihnou propátrat.

    Ale nevzdávejte to ! Každý příspěvek poctivě myšlený i nějaký čin jsou malá zrnka písku, která časem jakékoli obludné soukolí může zastavit. Když se někdy dívám na pořad "Na stopě", tak tam občas zazní, že kriminalistům se po několika letech podařilo někoho dohnat ke zodpovědnosti. Pomalu by to chtělo, aby vznikala občanská sdružení, která budou mít v programu boj proti podvodníkům.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).