Hlavní navigace

Oficiální partner celosvětové komunitní wifi sítě FON

22. 3. 2007 10:37 Marek Zabrodsky

Tisková zpráva: Společnost Elity s.r.o. provozující internetový obchod www.wifiobchod.cz se stala oficiálním partnerem mezinárodní komunitní wifi sítě FON pro Českou republiku.

Kdo je FON?
Společnost FON je španělská firma finančně a technologicky podporovaná společnostmi Google a Skype. V tuto chvíli FON sdružuje 100 000 přistu­pových bodů po celém světě, kde se členové této komunity mohou připojit ZDARMA. Cílem projektu je sdružovat až milion přístupových bodů do roku 2010. Členem komunity se může stát každý uživatel, který si koupí wifi router La Fonera a volitelnou část své konektivity na internet nechá sdílet dalším členům nebo za poplatek i nečlenům. Router La Fonera také vytvoří jednu domácí zabezpečenou wifi síť pro osobní používání majitele routeru. Instalace je velmi jednoduchá stačí router připojit za jakýkoliv ADSL router či kabelový modem. Díky úzké spolupraci se společností Skype, byl vyvinut software pro IP telefon od společnosti SMC a mobilní telefony s operačním system Symbian, který umožňuje internetové volaní pomocí skype protokolu přes jakykoli La Fonera router otevřený svým členům.

Společnost Elity s.r.o. věří, že členství ve FON komunitě se stane stejně populární jako ve zbytku světa a tím se otevře členům z České republiky cesta k internetu a internetovému telefonování zdarma jak v naši zemi tak i v zahraničí. Aktuální pokrytí sítí FON naleznete na http://maps.fon­.com. Seznam jednotlivých bodů je možné si stáhnout a nahrát i do osobní GPS navigace.

Společnost Elity s.r.o. nabízí mimo La Fonera routeru také IP telefony společnosti SMC a další WiFi produkty a příslušenství dalších renomovaných značek. Pro všechny tyto produkty je poskytována standardní záruka a poradenské služby při výběru a instalaci zakoupených produktů.

Odkaz na stránky komunity: http://www.fon­.com

Odkaz na produkt La Fonera: http://www.wi­fiobchod.cz/La-Fonera-FON-router_g511.html

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).