Hlavní navigace

Názor ke článku Štítky - přelomová funkce nebo jen zmatení uživatele? od noname - osobně používám štítky vesměs jako složky a filtry....

  • 15. 6. 2007 14:27

    noname (neregistrovaný)

    osobně používám štítky vesměs jako složky a filtry. Používám gmail, mám asi 5 účtů a každý roztřiďuji do vlastní "složky" (tj. přiřazuji mu štítek) a dávám automaticky "archivovat" aby se nezobrazoval v došlé poště a souhlasím, že tohle je třeba dost nelogické (alespoň názvoslovně)
    Potom ale používám ještě štítky které jdou napříč, např. mám štítek "přílohy", kde je filtr na maily co mají přílohy, ale ten se vytváří automaticky, takže to také nemá vlastnost štítků, je to prostě "filtr", tak jak jej má tuším i poslední outlook.
    Vesměs se tak dá vyžít i s náročnými potřebami,které se jinak řeší přes štítky, tj. třeba můžu mít maily od daných lidí zatříděné do soukromé/firemní atp. prostě pomocí filtrů. U nich mi také přijde zcela logické, že je to jen filtr, nemám tedy problém s porozuměním, že vymazání vyfiltrované zprávy ji vymaže.
    Potom se ale hodí ještě příznaky, u google je hvězdička, u outlooku vlaječky, občas potřebuji nastavit nějaké připomínátko, tak tomu tu hvězdičku dám.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).