Hlavní navigace

Nový soupeř na poli inzertních serverů

31. 3. 2016 11:38 (aktualizováno) void
V úterý 1. února letošního roku byl oficiálně spuštěn nový inzertní portál s příznačným názvem Inzerati.cz. Jeho mottem je „inzerce jednoduše a zdarma". Od té doby přibylo nespočet dalších funkcí a úprav, které posunuly server o úroveň výše. „Snažíme se především o maximální flexibilitu a jednoduchost v kombinaci s profesionálním přístupem. Ve zmiňovaných směrech jsme se inspirovali Facebookem a v neposlední řadě také oblíbeným aukčním systémem Aukro.cz." 

Na adrese www.inzerati.cz tak na zájemce o inzerci rozhodně nečeká nepřehledné prostředí a komplikované webové formuláře. Nabídky i poptávky je možné vkládat velmi rychle, dokonce bez nutnosti registrace – což vám bezesporu ušetří nemálo času. Inzerati.cz tím vycházejí vstříc zejména těm uživatelům, podle kterých registrační proces (a následná nutnost přihlašování se na svůj účet) zbytečně zdržuje od dosažení požadovaného cíle. V tomto případě stačí prostě jen kliknout na tlačítko Přidat inzerát a vyplnit základní informace o zboží plus kontaktní osobě. Služba je zdarma a bez jakýchkoliv skrytých poplatků. 

Ostatní návštěvníci pak jistě ocení bleskové vyhledávání v jednotlivých kategoriích, díky kterému není nutné tyto procházet postupně. To je užitečné zvláště pokud sháníte zcela konkrétní věc a nic jiného kromě ní vás v podstatě nezajímá. Nechybí samozřejmě nezbytný filtr – inzeráty si lze nechat vypsat např. podle jejich typu (nabídka/poptávka), kraje či cenového rozpětí. Systém navíc umí zasílat veškeré nové inzeráty z vybrané kategorie na zadaný e-mail, tudíž získáte větší jistotu, že vám v budoucnu nic zajímavého neunikne. Jelikož autoři mysleli na vaše pohodlí, ani pro využívání této funkce nemusíte být zaregistrovaní. Samostatná sekce je vyhrazena nejoblíbenějším inzerátům. V rámci tzv. TOP nabídky tedy okamžitě zjistíte jaké inzeráty se momentálně těší popularitě. Přímo na titulní stránce se stejně tak odděleně zobrazují i ty nejaktuálnější nabídky/poptávky bez ohledu na jejich kategorii (můžete dále filtrovat). Všechny tyto vymoženosti svou měrou přispívají k celkové extrémní přehlednosti portálu, který vám nejen z tohoto důvodu vřele doporučujeme minimálně k vyzkoušení. S výsledkem budete určitě spokojeni.

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).