Hlavní navigace

ŠKODA HOLDING má webový personální portál v ruštině

16. 11. 2008 23:55 (aktualizováno) RuMarketCz

czechjob.ru Není náhodou, že současný business sází ve velkém na IT technologie a Internet. Využití zdrojů globální sítě je jednou z nejefektivnějších metod vyhledávání prodejců a kupujících, poskytovatelů a zákazníků, pracovníků a dodavatelů, atd. Pro ekonomické subjekty země jako ČR je důležité si uvědomit, že rozšíření informací pomocí Internetu v sobě nese zapojení obrovského ruského auditoria, které se zvětšuje každým dnem. Budoucnost je za těmi, kdo si uvědomuje měřítko s tím spojených možností.

Agentura RuMarket nabízí svým českým klientům právě podobného druhu služby. Vezměme pro příklad vyhledávání kvalifikovaných specialistů – bezesporu složitý úkol. Není divu, že má dneska mezinárodní charakter, jelikož vlastní, domácí pracovní síla je často nedostupná. Tento deficit bývá často velmi znatelný, nejvíce pro velké továrny, závody, které poptávají práci v mnoha různých oborech. Od obyčejných dělníků, přes svářeče, po inženýry, projektanty a technology. Tyto společnosti používají obvykle všechny možné způsoby pro inzerování svých volných míst, přitahují své budoucí pracovníky vizí perspektivy a stability, možností bezplatného vyššího vzdělání, nebo zvýšení kvalifikace, výhodnými pracovními podmínkami a v neposlední řadě vysokou mzdou.

O společnosti ŠKODA HOLDING a.s. (Plzeň) můžeme říci, že také trpí hladem po kádrech. Hledá pracovníky nejen doma, ale i např. na území bývalého SSSR, nabízí výhodné pracovní podmínky, vzdělávání a život v ČR.

Pro realizaci programu vyhledávání specialistů na ruskojazyčném trhu dle zakázky Škody-Plzeň, RuMarket.Cz zpracoval a spustil specializovaný internet projekt v řuštině – www.czechjob.ru „Vysoce placená a perspektivní práce na strojírenském závodě ŠKODA“ Na vytváření projektu se podílela i společnost COMENIUS, zprostředkovávající jednání o práci pro ŠKODA HOLDING.

Vítá vás vyhledávací marketing

Nový ruskojazyčný internetový zdroj obsahuje informační část, kde je stručně popsána struktura spol. ŠKODA HOLDING, zprávový blok a nejdůležitější – aktuální seznam volných pracovních míst s charakteristikou pracovní náplně a podmínek. Zaujatý návštěvník může vyplnit anketu a poslat ji on-line. V důsledku se tato autobiografická informace dostane téměř okamžitě osobě odpovídající za nábor specialistů. Pro studenty technických VŠ je na stránkách také informace o možnosti studia v ČR se stipendiálním programem a s následným pracovním úvazkem dle specializace ve společnosti ŠKODA HOLDING.

Informace z anket zpracovává společnost COMENIUS. Vede korespondenci s potenciálními pracovníky a studenty, předává informaci do personálního oddělení společnosti. Po jejich potvrzení se již může vesele podepsat pracovní smlouva, která je klíčovým dokumentem pro obdržení pracovního víza.
Nutno podotknout, že pro prosazení zdroje www.czechjob.ru využila agentura RuMarket.cz celé spektrum možností vyhledávacího marketingu. S pomocí ruských vyhledávačů, použitím klíčových slov, nebo frází lze snadno nalézt stránky společnosti ŠKODA HOLDING s nabídkou pracovních míst. Efektivita tohoto způsobu marketingu je značně vyšší kterýchkoli jiných způsobů reklamy. Internet totiž umožňuje přímý zásah do cílového auditoria a tudíž i velmi velkou účinnost.

Zdroj -  RuMarket.CzČlánek z časopisu „Čechia Panorama“ No 6/2008

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).