Hlavní navigace

Názor ke článku Není 30.000 zpráv na neomezenou schránku málo? od mewe - Jak to děláte, že vám vůbec na Seznam...

  • 20. 12. 2008 21:57

    mewe (neregistrovaný)

    Jak to děláte, že vám vůbec na Seznam něco přijde? Mně tam pošta prostě nechodí, ať dělám, co dělám.

    Vždycky, když po mně nějaký hidiot vyžaduje při registraci email, udělám si (ze zvyku) schránku na Seznamu. Zadám adresu do registrace, odešlu a čekám na registrační mail. Čekám půl hodiny, čekám hodinu, čekám hodinu a půl, pak sprostě zanadávám a jdu si udělat email u Gmailu.

    Obzvlášť pikantní to bylo u rezervace na dopravní inspektorát, která se musí potvrdit do půl hodiny. Potvrzovací mail samozřejmě na Seznam do půl hodiny nepřišel, a když jsem se rezervoval znovu, termíny už byly obsazené. Mít v ten moment po ruce někoho ze Seznamu, fakt už bych mu vyšvácnul jednu po hubě.

    Není to momentální problém, sleduju to už několik let: zatímco na jiné freemaily chodí pošta během sekund, na Seznamu čekám na doručení někdy i hodiny. Co oni s těmi maily dělají - to je schvalují ručně (spamfiltr model Voloďa)? Nebo tam sedí nějaký kapitán Minařík a cenzuruje to za běhu?

    A teď koukám, že máníe "e-mail (required)" se dostala až sem. PROČ všichni čekají, že každý bude mít e-mail? Jděte mi s e-mailem do pr... vočinitele!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).