Hlavní navigace

Názor ke článku Snadněji publikovat? Bez webhostingu! od Jan Horna - Dobrý den pane Komárku, už jsem psal v diskusi...

  • 16. 7. 2007 15:31

    Jan Horna (neregistrovaný)

    Dobrý den pane Komárku,

    už jsem psal v diskusi pod mým prvním postem (http://webhosting.blog.lupa.cz/0707/kde-hostuji-a-proc), že možnost zveřejňovat příspěvky z firemního blogu www-webhosting.cz na blog.lupa.cz vznikla pří mé diskusi se šéfredaktorem Lupy panem Miklíkem. Já jsem souhlasil, připadlo mi zajímavé obohatit komunikaci o nový kanál. Stejně tak panu Miklíkovi přišla taková spolupráce zajímavá pro Lupu. Navíc mi posvětil, že příspěvky mohou za daných podmínek obsahovat komerční informace, viz. právě zmíněný kodex. Doporučuji si to přečíst, sám jsem byl překvapen, že je poměrně benevolentní ke zveřejňování obchodních sdělení. Pokud si text na http://www.lupa.cz/redakce/kodex-blogera-na-lupe/ skutečně přečtete, získáte nové podklady pro zvážení "patří sem/nepatří sem".

    Jinak jste pochopil správně můj záměr, že tento příspěvek (a i mnohé další) je, na rozdíl od oficiální firemní komunikace, kde bych si to v žádném případě nedovolil, polovážný až kontroverzní :)

    Ad Wordpress, 500 klientů je moc, to bych řekl, že nezískám (už jen kvůli té ceně ;). Jinak záplaty ve Wordpressu se vydávají pořád nějaké. Ale k Vaší otázce: prostě udělám upgrade balíkem dostupným na http://mu.wordpress.org/download/, což není o moc náročnější než vlastní instalace.

    Jinak Váš poslední odstavec beru jako reakci na můj první. A můj tip na závěr: doporučil byste Czechii :)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).