Hlavní navigace

Názor ke článku Velký, silný, ramenatý. Jo, ale jen za veřejnou IP. od Adder - Já bych neřekl, že je to o tom,...

  • 7. 3. 2008 15:15

    Adder (neregistrovaný)

    Já bych neřekl, že je to o tom, kdo si potřebuje masírovat ego a kdo argumentuje. Spíš jsou prostě lidé naočkovaní nějakými argumenty nebo chováním ze svého okolí, takže jim nepřijde špatné to, co dělají. Naopak nechápou ty druhé, kteří "ztrácejí čas" diskutováním, když by stačilo prosté poslání mezi půlky.

    Já nevím, co se každému honí hlavou, ale pravdou je, že třeba ani já nemám náladu diskutovat o něčem, co se třeba táhne už dlouhou dobu. Tak prostě kapituluju, napíšu svoje ostřejší stanovisko a tím s debatou končím. V té chvíli se možná pro diskusní analytiky zařadím do té druhé skupiny, ale faktem je to, že pokud by všichni diskutovali v rámci pravidel první skupiny diskutujících, problém by se nikdy nevyřešil a kdyby se třeba náhodou vyřešil, tak až za hodně dlouho.
    Ostatně proto také existují ankety, které jsou bez slovní diskuse a zaobírají se jenom čísly. Tam je výsledek jasný hned.

    Takovýchto článků mohou lidé napsat milióny a stejně to nic nezmění. Pokud tady bude ta anonymita, neosobnost a prostý nerespekt či neznalost osazenstva komunity, tak se budou lidé vždycky napadat.

    Dokud nebude existovat povinné vybavení počítače, které dokáže uživateli uštědřit pořádnou fyzickou ránu přes čumák (síla úderu by byla propočítána podle fyzické konstituce diskutujícího na opačné straně), tak to nikdy nebude fungovat tak, jako v reálu. Je to prostě jiný svět. Pitomci jsou všude a když se jim nemůže dát po čumáku, budou si neustále vyskakovat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).