Hlavní navigace

Názor ke článku Sreality - bordel jako vždycky od webdev - Ještě jeden dovětek: Prodej reality má minimálně dvě...

  • 22. 10. 2010 6:54

    webdev (neregistrovaný)

    Ještě jeden dovětek: Prodej reality má minimálně dvě strany Prodávajícícho a kupujícícho!
    Zatímco tady se kupující můžou přetrhnout s morálkou a mají plnou hubu kopretin. V realitě nám všem tak blízké, se snaží podvádět jak prodávajícího tak případnou realitku. Dokonce jdou často tak daleko, že jsou schopni na prodávajícího pozvat nemocnou babičku. Jen aby ho zlomili.
    Prodávající (který v tuhle chvíli trpí ještě víc než realitky, když si chce dát inzerát) taky není zrovna ideál morálky. Většina z nich se snaží s realitkou nebo kupujícím prostě vyjebat. Často prodávají něco co zdaleka nesplňuje parametry atd.
    Pak je tu realitka. Má pro obě strany výhodu třecí plochy. Není to žádná prdel. Spousta realitek jsou prostě lumpové. Ale snad jich je menšina. Snažím se spolupracovat jen s těmi, které na mě působí jako slušná společnost. Faktem, ale je, že v mnoha případech by to bez nich nešlo. Jsou prostě garantem určité kultury prodeje. Chtě nechtě to tak musím nazvat.
    Ti co jim vytýkají provize, by se měli zamyslet jaké náklady na prodej jsou a hlavně proč tedy oni sami něco takového nedělají, když je to takový vejvar!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).