Hlavní navigace

Názor ke článku Proč tak málo zájmu od Xenotrophy - RE to: webdev Samozřejně, že veškeré důkazy existují, jsou...

  • 5. 3. 2008 23:43

    Xenotrophy (neregistrovaný)

    RE to: webdev

    Samozřejně, že veškeré důkazy existují, jsou snadno doložitelné a prokazatelné. Dále existuje mnoho "očitých" svědků. Existují také záznamy psaných rozhovorů přes komunikační klienty, kde MIR tahé moudra od JMV, ty se následně objevují v projektu rtx. Vše je detailně značeno přesnými datumy, dle kterých prokazatelné, kdo komu co ukradl a kdo komu, co okopíroval.

    Mimochodem emux vznikl v roce 1999 rtx v roce 2004. Potřebuješ ještě něco konkrétnějšího, abys konečně pochopil, kde je pravda a že vyzdvihuješ nepravého (kopírku) a haníš autora, který všechno vymyslel?

    ad HAI: Tys nepochopil o co jde. Pouze jsem ti řekl, proč klesá v tabulce, tedy protože nemůže dál hrát. Mimochodem, chtěl bych vidět, jak by ses tvářil konkrétně ty, kdyby tě drželi dva urostlí 100 kiloví snědí chlapci a další dva by ti obsluhovali tvoji slečinku a hezká řádka dalších by si z tebe utahovala. Co bys asi udělal? Vůbec nic, maximálně bys mohl být smutnej a nebo naštvanej, ale prostě bys s tím neudělal ani "Ň". Převedu ti to na danou situaci. Ban sou ti dva hoši, co drží HAIje, slečinka je jeho pozice v hlavní statistika a ti co hloupě remcají a posmívají se jsou závistiví nepřející členové rtx. Už to pochopils?

    ad slušnost: Jistě, vše je detailně zachyceno přímo v rtx diskuzi. Buď tak laskav a přečti si těch cca 10.000 příspěvků a budeš přesně vědět, co mám na mysli. Ale slušnost není, to že VAT zbuzeruje někoho, že napsal nevhodnou poznámku, pouze proto, že mu to (VATovi) přináší velké duševní (i jiné) uspokojení. Ani to, že si MIR utahuje z těch, kterým ukřivdil. A nebo je podle tebe fér šlohnout něku peněženku a vzápětí se mu smát, že nemá u pokladny na zaplacení nákupu?

    Řeknu ti ještě jednu věc, pokud by byl platný právní systém z roku okolo 1980 (tedy, že dáš někomu na budku a nepudeš sedět), tak by pár členů rtx mělo, již slušně rozbitou fasádu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).