Hlavní navigace

Názor ke článku Bonus.cz - tak trošku levárna krát deset od Baron - Nevyzkoušel jsem sice bonus, ale toto www.hraveaukce.cz Je to...

  • 28. 4. 2012 12:29

    Baron (neregistrovaný)

    Nevyzkoušel jsem sice bonus, ale toto www.hraveaukce.cz
    Je to podobný systém. Opravdu to není férová hra, občas možná hrajete proti skutečným lidem, ale jindy proti robotům. Či kombinovaně. Cílem je prostě takového blba oškubat, přitom máte lepší hrát snad automaty. Já za svoje odzkoušení a nákup 100 příchozů zaplatil 700 Kč. Účastnil se více aukcí dokonce jednou se mi zdálo, že mám výhru skoro na dosah, ale na poslední chvíli přihodil někdo jiný … jakýsi krucifix … moje poznání … někteří hráči by museli „investovat“ snad tisíce a stejně by nevyhráli.

    Je to podvod na lidi a nikde se o tom nepíše. Člověk by měl dojem, že hraje férovku, ale není tomu tak. Třeba jakousi 3D televizi v hodnotě asi 24 tisíc vydržel jeden „hráč“ s názvem Kremlin přichazovat posledních 15 sekund asi 3 hodiny a stejně nakonec nevyhrál :) To už by si za to koupil ty TV dvě.
    Občas asi nějaký tele vyhraje, ale až když má provozovatel vyděláno asi 2x tolik. Dřív Vás to prostě nepustí.

    Navíc se občas objevil spodkař s nickem carodejka, který dokázal neustále přihazovat v poslední sekundě. To musel být robot. Zcela bezchybně a trvale.

    Lidí běžte dál od toho. Vaše šance jsou asi 1:1000, že vyhrajete.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).