Hlavní navigace

Názor ke článku Bonus.cz - tak trošku levárna krát deset od Ondrej Prusa - Vážení čtenáři tohoto blogu, Bonus.cz se naprosto distancuje od...

  • 8. 10. 2009 16:36

    Ondrej Prusa (neregistrovaný)

    Vážení čtenáři tohoto blogu,

    Bonus.cz se naprosto distancuje od pojmů jako levárna, letadlo, podvod, apod., naopak si zakládáme na naprosto transparentních podmínkách našich aukcí.

    To ze podminky jsou napsane neznamena, ze cely system neni na hrane zakona.

    Podmínky používání Bonus.cz jsou na stránkách vysvětleny s maximální podrobností. Každý uživatel má tedy z tohoho pohledu právo se sám rozhodnout, zda se do aukcí na našich stránkách zapojí či ne.
    V případě jakýchkoli dotazů či technických problémů pak mají uživatelé k dispozici zelenou linku 800-122333 nebo e-mail info@bonus.cz.

    To co provozujete není aukce a dokonce ani drazba. Takze dekuji, za potvrzeni toho co si o Vas myslim.

    Co se týká ukázkového případu - na většině aukcí se naopak prodělá. Spekulovat ale o tom, kolik portál vydělá, není na místě. Zábavný nákupní portál je z principu založen jako výdělečný podnikatelský projekt, což nikdy nezastíral, na čemž ale také není nic nečestného, nemravného, ba snad nezákonného. Jestliže se někdo rozhodne inzerovat v novinách (nebo na internetovém serveru, například na lupa.cz), musí zaplatit cenu za uveřejnění, která je bezesporu mnohonásobně vyšší, než jaké jsou konkrétní náklady média na uveřejnění oné inzerce. Je tohle snad nemravné? Nepoctivé? Zavrženíhodné?

    Nevidim souvislost mezi reklamou nebo inzerci a prodejem, tak trochu na principu vyherniho automatu (bez nastaveneho limitu daneho zakonem), ktery si nakonec muze prihazovat sam.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).