Hlavní navigace

Názor ke článku AVOX - Tajemný virtuální mobilní operátor? od james franklin scott - Dobrý den, Jste vítáni agentury úvěru Scarlet. Tento úvěr...

  • 12. 2. 2015 0:08

    james franklin scott (neregistrovaný)

    Dobrý den,

    Jste vítáni agentury úvěru Scarlet. Tento úvěr agentura je ve vlastnictví křesťanské církve a je nastavena na pomoc tak, napište nám e-mail: BU jamesfranklin­scottloanoffer@hot­mail.com, potřebným k chudobě a utrpení může být definitivně vymýtit ze světa. Jsme registrováni a regulována úřadem půjčovat peníze, a všechny naše finanční transakce kontroluje vláda.

    Nabízíme osobní i podnikatelské úvěry kapitálovou základnu mezi částkami ve výši $ 2,000.00 na $ 500,000,000.00 amerických dolarů, evropské euro nebo GB liber na jednotlivce, firmy a spolupracovat subjekty bez ohledu na jejich rodinného stavu, pohlaví, náboženství a umístění, ale máte právní prostředky na splácení úvěru ve stanovenou dobu, a musí být důvěryhodný s úrokovou sazbou tak nízké, jak 2%.

    Pokud toto splní vaše očekávání, pak můžeme jít dál, rád bych vám říct přesnou částku, kterou se ucházíte výpůjčky a naléhavosti této transakce pro další postupy, které je třeba vyplnit a odeslat požadované informace níže:

    Kontaktní údaje žadatele:

    Jméno žadatele:
    * Adresa žadatele:
    * Město:
    * Stát:
    * Země:
    * Pohlaví:
    * Rodinný stav:
    * Věk:
    * Sazba Měsíční příjem:
    * Povolání:
    * Tel: / Mobil:
    * Mobil:
    * Požadovaná částka:
    * Délka úvěru:
    * Účel úvěru:
    * Mluvíte anglicky:
    * Už jste použít dříve:
    * E-mail:

    Čekáme na vaši odpověď.
    E-mail: jamesfranklin­scottloanoffer@hot­mail.com
    S pozdravem,
    James Franklin Scott.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).