Hlavní navigace

Názor ke článku AVOX - Tajemný virtuální mobilní operátor? od napalena a dopalena - Postizena husa......???? Hahaha..... Skoda ze se nechchytil nekdo...

  • 7. 6. 2008 9:03

    napalena a dopalena (neregistrovaný)

    Postizena husa......???? Hahaha..... Skoda ze se nechchytil nekdo z vedeni firmy..... Nebo se pletu? Ti maji vlasne jine starosti, co?
    Byla jsem nahodou na nekolika skolenich a jednom seminari ale na neco se tu zeptat je temer nemozne, protoze se tam pokazde resi jen to jak oblbovat dalsi ovecky, ale ze by nekdy doslo k dikusi, nebo ze by nekdo resil problemy a pripominky OZ to jsem nezazila. Ale o skoleni mi tedy vubec nejde, protoze hned od zacatku jsem pochopila cely zpusob tohoto "byznysu" a opravdu jsem pro to byla nadsena, ale ted mi je docela proti srsti nekoho presvedcovat o tom, jak je to dobre, kdyz uz to je pomalu dva mesice na mrtvem bode. To mam jako nekomu rikat - vem si AVOX, ale zatim to nefunguje, musis pockat az se milostpáni dmluvi?
    Mam docela velke pohybove a zdravotni problemy a "zvednout zadek" a kamkoliv dojet neni pro mne zrovna jednoduche. Jo a proc bych mela nekam chodit, kdyz mame prece moznost hned nekolika e-mailu - napr. reklamace@avox.cz; objednavky@avox.cz; zmeny@avox.cz a avox@avox.cz?????? Co je to ale vsechno platne, kdyz ani na jeden e-mail odeslany na jakoukoliv z techto adres mi jeste nikdy nikdo neodpovedel??? Stacilo by mi i pat slov, nebo dve vety jednoduche, abych aspon vedela, ze se nekdo mym problemem vubec zabyva.
    Mam Vas vsech fakt dost. A kdyz uz jsme u toho - kdy tedy schvalne odhadujete. ze uz to bude vsechno opet slapat?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).