Hlavní navigace

Názor ke článku AVOX - Tajemný virtuální mobilní operátor? od Kontakt Avox - srovnani s Karlem - HANY: proc nesype penize do reklamy? No protoze...

  • 29. 3. 2008 17:25

    Kontakt Avox - srovnani s Karlem (neregistrovaný)

    HANY: proc nesype penize do reklamy? No protoze je to silene NEEFEKTIVNI z obchodniho hlediska, zjistete si, kolik miliard operatori vydavaji na reklamu a co jim to prinese? V dnesni dobe skoro nic.

    Ing. KK: ukazte mi tarif - link - na vsechny site za 2 Kc :-)) To je budto vydreny docasny tarif pres retence anebo minimalni plneni 3000 Kc/mesicne, at volate nebo nevolate. Cena je to nesmyslna, protoze stale plati propojovaci mezisitovy regulacni poplatek 2,90 a cokoliv pod tuto mez do _cizi_site_ neni bezne (bez zavazku nebo bez velkeho pausalu anebo jen nekterym klientum s mnoha prichozimi hovory z jinych siti) nabizeno a pokud ano, pouze docasne. Jinak receno, OP musi jinemu mob. op. zaplatit 2,90 Kc za minutu hovoru tak nebode kdejakemu Karlovi nechavat minutu za 2,00 kamkoliv, to je nonsens! Ledaze Karel ma hromadu prichozich z jinych siti anebo vola hlavne do vlastni site (to operatora nic nestoji), pak by to smysl melo. Anebo Karel zazadal o Pac ID a oni si ho takto zahackovali :-)

    A nevyhodne podminky? No, to uzivatele nemusi zajimat ani vase skoleni, to prece neni urcene pro Telefonisty/U­zivatele, ale pro Budovatele :-)) Proc tedy pletete hrusky s jablky?

    Nové ceny za volání:
    0,50 VPN
    2,50 O2
    2,90 Ostatní
    50 SMS měsíčně zdarma, jinak za 0,80 Kč
    paušál na SIM 33 Kč (tedy žádné minimální plnění)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).