Hlavní navigace

Názor ke článku AVOX - Tajemný virtuální mobilní operátor? od Ing. Karel Kopřiva - Zdravím všechny hazardéry... Nemám nic proti MLM a...

  • 25. 3. 2008 10:26

    Ing. Karel Kopřiva (neregistrovaný)

    Zdravím všechny hazardéry... Nemám nic proti MLM a letadlo toto není - toho bych se nebál. Ale je tu dost podnětů proč bych do této společnosti nevlezl aniž by mi nabízela volání uvnitř sítě za 0,- !!!
    Já volám u T-Mobile za 2,-/min do všech sítí a nemusím sledovat komu a za kolik volám. U AVOXU bych volal za 0,6 pouze do interní sítě a to mi a vám mnohým přece nestačí... a volat za 2,5 do O2 a za šílených 3,52 do T-Mobile, Vodafonu a na pevnou linku je neskutečně drahé! Další důvody: kde je jakákoli zmínka o dalších službách a jejich cenách (MMS, Roaming, infolinka)? Je to tak absurdně nedokonalé, že mi je líto lidí co do toho střemhlav jdou. Netvdím, že to nemůže být pro některé z Vás na oko zajímavé a že to někomu skutečně ušetří, ale zvažte všechna pro a proti než na nucená školení půjdete. Na zmíněném školení jsem byl jako host a můžu říci že je to jako všude tlak na zisk nového klienta stylem psychózy a nemusíte mi to věřit. Chodím na různé takové semináře a mohu porovnat, je to z mé branže a já si tak sonduji ostatní a tento seminář byl skutečně divný a nesmírně neprofesionální. Další věc jsou všeobecné obch.podmínky, které jsou postaveny subjektivně pro společnost a proti vám. Těžko se vám bude následně domáhat práva... Ptejte se na vše co vás zajímá a prostudujte si pečlivě podmínky než do toho půjdete, toť má rada... Jinak přeji zdravý rozum a klidnou hlavu a pak je již na vás zda AVOX ano či ne... Zdraví K.K.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).