Hlavní navigace

Pár momentů z předávání Křišťálové Lupy 2007

27. 11. 2007 0:26 vir

Nejvtipnější asi bylo, když shodou okolností vyplynulo, že iDnes.cz opisuje od Super.cz. Paní ze Supru se přiznala, že udělala v textu o těhotenství Dary Rolins chybu – místo toho, aby Dara byla v desátém týdnu těhotenství, objevilo se na webu, že je v desátém měsíci. Tenhle slajd se při předávání na plátně promítal. Ovšem podobný slajd, tentokrát z iDnes.cz, se promítal také a vzhledem k tomu, že autorství původně chybné informace bylo vzhledem k přiznání „suprové“ autorky nesporné, bylo jasné, že někdo v iDnes.cz opisoval – a neopatrně i s nesmyslem. Proti takovému důkazu nebylo odvolání. Opravdu zábavné, když se tohle stane „nejdůvěryhod­nějšímu zpravodajství na webu“ :)

Ester Janečková promine, ale naživo je stokrát sympatičtější než v pořadu Pošta pro tebe. Dámy vůbec byly milým zpestřením maskulinního pódia, ačkoliv dvě třetiny českého zastoupení Googlu nastoupily k přebírání s nepovolenou výhodou početní převahy.

Kouzelný byl Jiří Pavlín z Rodina.cz, který se podíval na plátno za sebou, přičemž se logicky otočil zády k publiku. Takto ovšem setrval prakticky po celou dobu svého pobytu na pódiu a z tohoto postoje se snažil mluvit do mikrofonu. S elegantně vykroucenou hlavou se jen marně namáhal, aby byl slyšet – až dokud ho Jakub Železný „neusměrnil“ a nedonutil, aby se postavil přímo před mikrofon. Inu, ne každý ví, jak se pracuje s publikem.

Známá dvojka Fuka-Baldýnský tentokrát Anticenu místo právoplatného majitele převzala legálně – letos ji od pořadatelů dostala rovnou, zatímco vloni si ji musela ukrást. Na pódium oba nastoupili celkem samozřejmě a vlastně bez vyzvání. Určitě je takhle ve správných rukou.

Kapitolou samou pro sebe byl Zelený Raoul, kterého doprovodil J. X. Doležal. Komiksová postavička z Reflexu se na pódiu přiznala, že je jí vedro a že se jí chce na záchod, takže by bylo radno spěchat s předáváním. Ovšem na to, aby zástupkyni serveru Super.cz udělala z prstů výmluvné véčko nad hlavou, jí čas zbyl. Ušetřen nezůstal ani Jakub Železný. Co byste taky chtěli od mimozemšťana. Ale na písničky od Buty poskakovat dovede docela schopně.

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).