Hlavní navigace

Jak propagovat Firefox

4. 7. 2007 17:19 (aktualizováno) tester

Ná stránkách ef-czech.cz mě zaujala hláška:

Wrong browser version
We're sorry but you must be using Microsoft Windows and Internet Explorer version 5 or above in order to view our site properly.

http://ef.englishtow­n.com/error/brow­ser.asp

No paráda, tak jsem tam holt nešel a vůbec jsem se tou agenturou nezabýval. Kurz mám už objednaný, tak stejně jenom teď hloupě zjišťuji o co jsem přišel:).

Nyní přejdu k jádru věci. Co založit propagaci firefoxu na podobné hlášce. Vezměme něco zdarma a když už človíčka naladíme a už tam bude, tak bum a „špatný prohlížeč“, pouze pro firefox, stahujte zde. Pro pány by to mohli být stránky s nějakými pěknými děvčaty a pro dámy třeba nějací pěkní pánové.

No a co dát soutěž, kdo přinutí co nejvíc lidí, si stáhnout firefox a pak s jeho IP a firefoxem pujde browsit dál. Něco ve smyslu obracení na správnou víru. Kdo přetáhne nejvíc lidí vyhrává. No a absolutním vítězem se stane ten kdo obdrží dopis od právního zástupce microsoftu:).

Takže vzhůru do soutěžního klání. Hlavně inspirace pro děcka na prázdninách. Napište mi komentář, kdo se zúčastníte. Když se sejde dost lidí, zařídím odměny pro vítěze.

Jdeš soutěžit o nové uživatele pro Firefox?

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).