Hlavní navigace

Názor ke článku Startuperské spory - já jsem zase alergický na tu českou sobeckost od lol - nechapu proc se autor rozciluje nad tim, ze...

  • 19. 8. 2011 8:30

    lol (neregistrovaný)

    nechapu proc se autor rozciluje nad tim, ze nekdo neprispiva a nepodporuje to ci ono kdyz nadela nejaky koruny a radsi si koupi astona. nezlobte se na mne, ale to je jeich vec co se svymi penezi udelaji. zatim jeste nezijeme v nejakem poprdenem socialismu aby ten kdo neco vydela to musel povinne rozpustit mezi ostatni aby meli vsichni dokupy kulovy.
    rozcilujete se naprosto zbytecne, kazdy z nas mel naprosto jine priority ve 22 a ve 40. vim to z vlastni zkusenosti kdyz jsme s kolegou v letech 90-92 "pasovali" hlavne bilou a spotrebni elektroniku z rakouska. taky jsme nikomu nedali ani vorla, nakoupili auta, byty, chaty, utraceli za hotely, devky a chlast. proste brutalni a cistej konzum. ano podle vas jsme byli bezohledni sobci. ja se za to nestydim, ve 22-23 jsem mel naprosto jiny zajmy, stejne jako si kazdy pubertak mysli o rodicich ze to jsou dva nejvetsi blbci pod sluncem. nyni po 40 kdy ma clovek rodinu a deti nahlizi na veci z uplne jinyho uhlu. to je prece normalni.
    vycitate tu lidem neco, k cemu jich musi 99% dospet postupnym vyvojem sebe sama, vlivem okoli a ziskavanim zivotnich zkusenosti. nikoho dovrsenim 18, 20, 22 ... let neosviti duch svatej a nestane se z nej filantrop. ano ruzne tragicke a zlomove udalosti v zivote jedince dokazi kompletne preformulovat jeho pohled na vec a "dospet" s predstihem. to se ale bohudik vetsine nestane a tak se "vybouri" ve svych 25 a o to nejspis budou uvedomnelejsi pozdeji.
    predesilam, ze toto je muj subjektivni nazor ktery cerpam z vlastni zkusenosti a nemusi byt tudiz totzny s vasim.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).