Hlavní navigace

Názor ke článku Jak nás málem ojebali o firmu českým právním systémem od jvic - Chování mnohých společností je někdy opravdu takové, že...

  • 9. 10. 2013 10:02

    jvic (neregistrovaný)

    Chování mnohých společností je někdy opravdu takové, že nad tím člověk může jenom kroutit hlavou. Když jsem převáděl účet k jiné bance neproběhla jedna inkasní platba na nákup kartou. Společnost mi blokla kartu, což jsem zjistil při pozdějším nákupu přes tuto kartu. Nevěnoval jsem tomu žádnou pozornost a po dalším pokusu zaplatit přes tuto kartu jsem začal zjišťovat důvod. Dozvěděl jsem se, že mám zablokovanou kartu protože dlužím peníze. A toto jsem zjistil po dvou měsících po blokaci karty. Vůbec se nenamáhali mně vůbec upozornit, že tam mám nějaký dluh.
    Některé společnosti vůbec nezajímá, že jim posíláte nižší částku, je zajímá jenom ta správná. U telefonní společnosti jsem omylem zaplatil o 50,- Kč méně, chtěli po mně celou částku a o vrácení špatně zaslané sumy jsem musel požádat. U jedné energetické společnosti jsem se vykašlal na zvýšení zálohy, protože každý rok mi vraceli víc než bylo zvýšení. Celý rok se nic nedělo, při následujícím vyučtování jsem jim musel doplatit rozdíl záloh a oni mi pak vrátili ještě větší přeplatek. A tak se radši ničemu nedivím a pokud to jde tak si kontruluji, jestli mám opravdu všechno zaplacené.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).