Hlavní navigace

Názor ke článku Jak nás málem ojebali o firmu českým právním systémem od DrFreeze - Nic jsi nepochopil, Ivane, řekl by "klasik". Nikdo nemluví...

  • 29. 6. 2011 10:09

    DrFreeze (neregistrovaný)

    Nic jsi nepochopil, Ivane, řekl by "klasik".

    Nikdo nemluví o spiknutí proti firmě. Začlo to kejklováním lichvářů, kteří buď cíleně a nebo i necíleně po zvednutí výše splátky prostě využili toho, že nebyla doručena upozornění. Proč se namáhat, když z toho kouká úspěšná exekuce "podle práva", na které si namastí kapsu spřátelený právník a spřátelený exekutor? Prachy si na Spolubydličovi vemou tak jako tak a to, že má podíl ve firmě, byla prostě náhoda.

    Moje zkušenost s Modrou Pyramidou: půl roku před zvednutím/změnou splátek mě o tom informovali dopisem. Moje chyba, nezvedl jsem si limit inkasa na účtu. Dokázali si strhnout jen 10000, potřebovali 12600. Po dvou měsících výhrůžná SMS, ať do tří(!) dní zaplatím nedoplatek, jinak vyvodí důsledky. Do té doby (asi 4 roky) bezproblémové splácení, několik set tisíc naplacených dopředu a pak z vás kvůli pár stovkám udělají těžkého zločince. A to jsem měl štěstí na relativně solidní firmu. Jak to chodí u pravých lichvářů, o tom je právě tento článek!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).