Hlavní navigace

Názor ke článku Jak nás málem ojebali o firmu českým právním systémem od David Ondrejkovič - Tak to nejste pravověrný libertarián, ale obyčejný gauner,...

  • 28. 6. 2011 22:51

    David Ondrejkovič (neregistrovaný)

    Tak to nejste pravověrný libertarián, ale obyčejný gauner, který CÍLENĚ PŮJČUJE SOCKÁM, PROTOŽE PŘEDEM DOBŘE VÍ (a právě proto to dělá neboť právě TOHLE je jádrem jeho "podnikání"), ŽE NEPOCHOPÍ JEHO ZÁMĚRNĚ SLOŽITÉ PODMÍNKY A ZAPLATÍ TAK MNOHONÁSOBEK TOHO, CO BY ODSOUHLASILY PROSTÝM ZDRAVÝM ROZUMEM.

    Chcete záměrně zneužívat tísně druhých ke svému nekalému obohacení. Nazývejte věci laskavě pravými jmény když jste už sám natolik zbabělý, že zde vystupujete pod anonymní přezdívkou!

    To co se zde snažíte podsunout je obvyklá mlha, kterou vypouštějí místní gauneři - "vše, co zavání regulací je zlo". Až se hajzly výše uvedeného typu podaří do jednoho vystřílet, pak budu první, kdo bude horovat za zrušení VŠECH zákonů tohoto státu a jejich nahrazení ústavou o jediné větě: "Každý je povinen se chovat slušně!"

    Jinými slovy - tam, kde ve společnosti neexistuje pevný mravní základ se (a zdůrazňuji, že BOHUŽEL) nelze dovolávat deregulace. Regulaci považuji za NUTNÁ zlo (doufám, že je více než jasné, že slovo NUTNÉ považuji za VELMI důležité!), stejně jako peníze, armádu, policii a další atributy státu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).