Hlavní navigace

Názor ke článku Nabídka práce v Praze - programátor PHP od Bochi - [16] Dobře, tak pokud jste webdesignér, pak nechápu,...

  • 6. 7. 2006 21:22

    Bochi (neregistrovaný)

    [16] Dobře, tak pokud jste webdesignér, pak nechápu, proč děláte tak - podle vašich slov - podřadnou práci. Neboť z vašich slov pořád cítím, že se cítíte na víc, ale z nějakého důvodu jen "patláte" weby. Takže jste programátor a nebo jen webdesignér, který na víc než "patlání" nemá (ať už proto, že ho to nebaví nebo že to neumí)? Neberte to zbytečně osobně, jen moc nechápu váš postoj (s prominutím) "sraní si do vlastního hnízda".

    [25] Pohodové a tvůrčí prostředí by mělo sice být samozřejmostí, ale často není, takže souhlasím s tím, že je mnohdy lepší vzít méně za práci v lepším kolektivu a pod lepším vedením. Akorát mi přijde, že se tak může rozhodovat člověk mezi dvěma platy z nichž oba jsou výrazně nad průměrem, resp. jeho potřebami. Takže takové rozhodování bych považoval za reálné třeba mezi 30 a 40 tisíci. Kdybych měl volit mezi 15 a 30, za cenu toho, že při 15 tisících bych měl sice skvělého šéfa a bezva kolegy, ale rodina by mi umírala hlady, pak by to byla poměrně jasná volba.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).