Hlavní navigace

Názor ke článku Nová Lupa už se dokončuje - jaká bude (díl první)? od pcdr - Sorry, ale tohle se mi vůbec nelíbí. 1) hned...

  • 28. 9. 2010 19:38

    pcdr (neregistrovaný)

    Sorry, ale tohle se mi vůbec nelíbí.

    1) hned při pohledu na ""logo"" si říkám, že nejsem na lupě, ale na nějakém type-in MFA. To prostě není logo, ale výsměch moderní grafice.

    2) Celý header je ehm.. moc prázdný, obyčejný a to "Přečtěte si" vypadá jako AdSense = další indicie, že jsem na nějakém narychlo splácaném MFA

    3) Ten žlutý rámeček je katastrofa. Není to nadepsané, nejsou tam úryvky textu. Vůbec nevím, co to je a působí to jako další reklamní blok.

    4) zprávičky by měly být vlevo. Vypadá to tak lépe, jako že je levý a pravý sloupec a střed je věnován obsahu. Taky by měly mít aspoň krátké úryvky textu. Stačí 2 řádky malého textu a hned to vypadá lépe, než "tagcloud" složený z několika nepřehledných nadpisů.

    Výsledek je, že po otevření lupy nevidím nic, co mě zajímá. Mám rád na hlavní stránce přehled, nechci vidět náhodné shluky nadpisů.. Tohle je extrémě špatně využité místo. A ty věci vpravo (rychlost, netclub) do toho vůbec nezapadají. Celé to působí jako slátané narychlo z několika různých free šablon na wordpress.
    Jediné, co se mi líbí je označení počtu názorů a kolik z toho je nových.

    Jinak chybějící lupa? to nechápu. Prož po vybudování dobré značky nějaký chytrák z vedení chce odstranit symbol, který k té značce dlouho patří a místo toho tam dá "logo" dělané v mspaint pod win 98.

    Připadám si z toho jako Alenka

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).