Hlavní navigace

Názor ke článku Nová Lupa už se dokončuje - jaká bude (díl první)? od Tomáš Kapler - No přijde mi to velmi dobré, ale jen...

  • 27. 9. 2010 15:55

    Tomáš Kapler (neregistrovaný)

    No přijde mi to velmi dobré, ale jen z hlediska roku 2008. V roce 2010 mi tam chybí komunitní funkce - blogy jsou zjevně upozadněny, není tam žádné FB, žádný twitter ... (možná to je někde na dalších stránkách dole, ale tam nikdo nekouká).
    Krom toho nevidím nikde selfpromo na ostatní servery z rodiny iinfa.

    Navíc tenhle design pokud vím je hotový minimálně tak 8 měsíců (už jste tu kousek z něj ukazovali) a od té doby se nejspíš nic nezměnilo, což mi přijde dost na tak progresivní médium.

    Symbol Lupy mi nechybí, opravdu když se něco jmenuje Lupa tak kreslit k tomu lupu je zbytečné a laciné (naopak je cool když se něco jmenuje třeba "blue dot" tomu dát logo červeného čtverce). Když už, tak ten symbol se může objevovat někde jako by the way - třeba u externích odkazů, jako odrážka, stín na pozadí atd., rozhodně ne v logu. Může mu být dán resp. vrácen význam "Zaostřeno na" a pak tam někde v pozadí může takový symbol být.

    Ale takhle se to těžko diskutuje, důležité jsou změny pod pokličkou, celé fungování serveru, funkce, obsah ... a na to se těžko kouká z venku, roli hrají i oblíbené reklamní pozice a jejich výtěžnost atd.

    Marek na mě kontakt má, tak kdybyste chtěli nezávislý pohled z venku tak se hlásím ;-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).