Hlavní navigace

Názor ke článku Jak možná bude vypadat nová Lupa od Erythros - Bude záležen na konečném zpracování designu, ale zatím...

  • 20. 4. 2010 12:42

    Erythros (neregistrovaný)

    Bude záležen na konečném zpracování designu, ale zatím mi to připadá trošku přeplácané. Pro Lupu jsou nejdůležitější asi články a zprávičky, že? Když se podívám na ten model, tak přemýšlím, co mě zaujme jako první - bude to nejaktuálnější článek, nebo článek, který redakce Lupy označila jako "Důležitý?" Nejsem zastáncem řešení Zive, nebo Mobilmania, kde se v horním pruhu zobrazují "nejlepší" články, jelikož mi tam právě vadí ten fakt, že ony články jsou neaktuální a pouze "vypíchnuté" a na skutečně nový obsah člověk musí sjet až pod tento opticky výrazný blok. Dával bych ale pozor na to, co pro vás bude důležitější. kolik čtenářů (jaké procento z celkového koláče) Lupy se vrací denně pro nový obsah?

    Taky, ty zprávičky mi připadají trochu utopené - navíc, když nebudou obsahovat žádné tělo viditelné z hlavní stránky. Možná čtenáři zpráviček chodí z Twitteru nebo je čtou přes RSS, ale takto vypadají trochu odsunuté na vedlejší kolej.

    Také, nemáte drátěnný model stránky s článkem, zprávičkou, blogovým zápiskem? Tento jeden wireframe je trochu málo na posouzení, jak bude nová Lupa vypadat.

    Mimochodem, nechcete zavést nahrávání avataů z GRAVATARu? Nebo třeba přihlašování přes OpenID? Uživatelský systém Lupy (Internet Infa) mi připadá trochu složitý na to, co vlastně poskytuje.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).