Hlavní navigace

Legendy internetové scény - proč utíkají z Prahy?

24. 6. 2008 12:56 (aktualizováno) petrdrabek

V rozsáhlém světě české blogosféry stojí na předním místě pan Radim Hasalík a pan Radek Hulán. Představivost čtenářů internetových webů vždycky provokovaly stejné iniciály obou pánů a tak vznikl „fenomén R.H.“ který se rychlostí požáru rozšířil po českých blozích a blogíscích.
Pan Hasalík a pan Hulán mají stejné iniciály jména, ale oba vynikají unikátním blogerským stylem který se nebojí použít. Svým blogováním předávají prostým čtenářům  blogosféry cenné znalosti a zkušenosti a odhalují hluboká zákoutí své duše. Popularita jejich blogů odpovídá vynaloženému úsilí a jejich blogy okupují přední místa v prestižních žebříčcích Toplistu.
Připadalo mi přirozené že pan Hulán a pan Hasalík budou duší Web 2.0 komunity, která jistě v Praze vznikne po vzoru Silicon Valley a Londýna a jiných měst bohatých na venture kapitál. K velké škodě internetových webových projektů Web 2.0 tomu tak nebude, protože pan Hasalík se přestěhoval do Bruntálu a pan Hulán přesídlil do Plzně. Jejich aktivity budou jistě pokračovat, ale pro Prahu je ztráta takovýchto osobností ztrátou.

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).