Hlavní navigace

Názor ke článku ICQ6 - potřebujeme ho? od Tomáš Navrátil - Skutečnost, že programy využívajici ICQ, nejsou s kmenovym...

  • 20. 4. 2007 12:54

    Tomáš Navrátil (neregistrovaný)

    Skutečnost, že programy využívajici ICQ, nejsou s kmenovym ICQ sladěné, tudíž jsou problémy např. v posílání souborů (vyuzivam, protože je přenos 3x az 4x rychlejší, než přes Skype), žel nahrává ve prospěch tohoto komunikátoru, který používám a spíš bych mel říci, že jsem nucen ho používat.

    To, že nová verze 6 je jeden obrovský nedodělek, je fakt. Pominu-li náročnost na systém i prostředky, nemohu pominout fakty, které jsou popsány na Stahuj.cz a mohu jen přidat své zklamání z absolutní sklerózy teto nové verze, která si nepamatuje nastavení uživatele.

    =============­=========
    Malý dotaz na téma český jazyk - proč se v poslední době internet hemží przněním skloňování podle vzoru "PÁN" ve 3. pádu v podobě ypsilonu namísto měkkého "i" - v tomto případě "...ke svému Trilianov-i..." ? Spíš si ale troufnu tvrdit, že Trilian (a ta ostatní necitovaná slova) je třeba skloňovat podle vzoru "HRAD", neboť jde o věc a nikoli osobu, takže potom jen a jen "...ke svému Trilianu...".
    Za seriozní odpověď děkuji, proti autorovi tohoto článku nejsem nijak zaujatý.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).