Hlavní navigace

Názor ke článku Volaji vam s nabidkou karet Citibank? Mozna proto, ze jste klientem o2 od Lucie - Zdravím! Chci tímto všechny lidi varovat před službami...

  • 11. 10. 2011 15:22

    Lucie (neregistrovaný)

    Zdravím! Chci tímto všechny lidi varovat před službami Citibank. Díky ní jsme se s manželem dostali do docela pěkných problémů. Stavíme dům a potřebujeme hypotéku. Když jsme si ji šli zařizovat s tím, že nemáme nikde žádné dluhy, tak nám z registru vyjel dluh u nějaké neznáme firmy. Nikdo z nás nevěděl, co to může být, protože jsme si nikdy nikde žádné peníze nepůjčovali. Bylo to psané na manžela a bylo to z roku 2005, nějaká karta, z které nebylo nikdy nic čerpáno. Proto manžel psal dopis do Prahy na nějaký registr dlužníků, aby vůbec zjistil, kde "dluží". Včera ten dopis přišel a ejhle CITIBANK.

    Často nám volali a otravovali i několikrát denně. Pokaždé jsme jim řekli, ať nás neotravují. Pak přišel nějaký dopis, už si přesně nepamatuji, co v něm bylo napsané (bylo to v roce 2005). Ale vím, že jsme na něj nereagovali. Zřejmě nám nabízeli tu super kartu. A tím jsme se dostali do problémů. Teď musíme zažádat o zrušení této karty, která je skoro 7 let stará, nikdy z ní nebylo čerpáno, protože jinak nedosáhneme na částku hypotéky, kterou potřebujeme.

    Možná jste tak před rokem někdo viděl v televizi, jak tam paní řešila taky nějaký problém s Citibank. Tak to asi nebude opravdu tu pravé ořechové.

    Takže lidičky pozor, ať se vám nepřihodí něco podobného.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).