Hlavní navigace

Názor ke článku Kolik casu vam zabere prepnuti z jednoho projektu do druheho? od Jyrka - A to ještě nemáte ponětí, jak se celá...

  • 16. 8. 2010 16:23

    Jyrka (neregistrovaný)

    A to ještě nemáte ponětí, jak se celá situace zhoršuje věkem... :-)
    Seděli jsme asi patnáct let ve třech společně v kanceláři. Práce typu management, systémy, technické problémy, ale také smlouvy, reklamace, zapracování zákonů do předpisů atdatd. Prostě to, co firmy potřebují (hlavně SME), ale nemají na to lidi ani čas.
    A to byste nevěřili, jak strašně ruší kolega, když se zeptá, jak jsem minule něco řešil. Nejmíň pět minut, než pochopím otázku, a další čtvrthodina, než zase "načtu RAMku" - u běžných úkolů, jinak víc. Jemu ušetřím půlhodinu, kdy by to ze společných podkladů sám pochopil, jen se mu nechce, a sám ji ztratím, a on to stále nebude umět, a příště se klidně zeptá znova.
    A třetí aspekt: většina techniků, troufám si říct většina mužů, NENÍ "multitask", jako ženské. Znáte veselá vyprávění mužů, kteří koukají na film, a OPRAVDU nevnímají nic kolem, což manželka nechápe. AVŠAK existují i "multitask" pánové se "ženským" stylem myšlení, a na ty nutno uvalit zákaz dotazování, protože oni ten problém "načítání RAMky" nemají a nechápou ho u druhých.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).