Hlavní navigace

Názor ke článku Kolik casu vam zabere prepnuti z jednoho projektu do druheho? od nishkam - diky Adame, ale prechod na linux me ted...

  • 11. 8. 2010 12:44

    nishkam (neregistrovaný)

    diky Adame, ale prechod na linux me ted nepomuze, protoze uz ho par let standardne pouzivam jako desktop :) Krome toho nemam rad kdyz je otevreno prilis mnoho veci - jednak to zatezuje pocitac a jednak moji hlavu. Pro lepsi koncentraci omezuji vse co se da. Cim min toho je pred ocima a v hlave tim lepsi soustredeni, imho.

    Skutecne, nejvetsi zatez nebo prekazka se vytvari v mysli. A to je prave fakt, ktery se snazim vzit v uvahu, nejak systemove osetrit a vnest do kalkulace. Myslim, ze bych to cele mohl lepe zoptimalizovat.

    Docela by me zajimalo kolik je mozne vubec projektu spravovat dohromady. A kolik je optimalni pocet. Muze se zdat, ze idealni by bylo mit 1 projekt, ale pak je riziko v pripade neuspechu, ze nebudou zadne dalsi prijmy. A navic kazdy vyvojar ma asi historicky nejake stare projekty na starosti. Ovsem kdyz tech projektu je treba 10 a vice, zacina to byt neunosne a velmi neefektivni prave z pohledu ztraty casu a energie na tech prechodech.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).