Hlavní navigace

Dokažte nám, že milujete svůj operační systém

5. 2. 2007 20:07 nelson

Zpravodajský portál iDNES.cz dnes přišel se soutěží, u které hledal inspiraci na jednom americkém serveru. Stačí jen ukázat lidem, jak moc milujete svůj operační systém. Nejprve jsem jsem se trošku zarazil nad možnou úchylkou této soutěže, z toho ale pod zamyšlení brzy sešlo.

Server iDNES nabízí možnost vyhrát dva iPody a nějaké drobnosti těm, kteří předvedou na fotce jak moc milují svůj operační systém. Výherce z amerického serveru Gizmodo.com se nechal tetovat a na své paži má zpodobněno barevné logo Microsoftu. Dostal instalaci Windows Vista.

Logo Microsoftu na paži Daniela

Mezi soutěžícímu serveru Gizmondo se v soutěži Vista Swag Bag Giveaway zřejmě nikdo lepší nenašel. Sami to můžete posoudit přímo na stránkách serveru.

Nyní se ovšem vrátím k oné mé první myšlence, že je soutěž trošku postavená na hlavu a nenajde se nikdo kdo by pro ní cokoliv udělal. Postači nahlédnout do diskuzí na mnoha serverech, kde se přetahuje trojce uživatelů Windows – Linux – Mac, který z systému je opravdu nejlepší. Někdy mi připadá, že přispěvovatele by za to aby rozšířili spor ohledně operačních systému byli ochotni přijmout ban v diskuzním fóru.

Stačí se jen kouknout, jak se fotbaloví fandové přou kdo je lepší z týmu Sparta – Slavia – Baník a co vše jsou ochotni pro svůj tým udělat. Tetování je pro mnoho znich jistě ta nejméně bolestivější záležitost, kterou jsou schopni pro svůj tým obětovat, i když logo fotbalového týmu je stejně komerční záležitostí jako logo Microsoftu.

Nadruhou stranu, nikdo ale fotbalovým fandům za tetování nenabízí MP3 přehrávače.

Nechali byste se tetovat za Windows Vista ?

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).