Hlavní navigace

Názor ke článku Žádné věci od Bochi - Také moc nechápu ty řeči o závisti. Prostě...

  • 31. 1. 2006 6:22

    Bochi (neregistrovaný)

    Také moc nechápu ty řeči o závisti. Prostě každému ta hra tak úžasně zajímavá a přínosná připadat nemusí. Úplně ze začátku mi to přišlo jako neškodný a sympatický nápad, ale teď už (po pouhých 3 dnech) to začíná být docela nuda a navíc jsem si dodatečně uvědomil, že to vlastně nemůže moc lidí zajímat z principu . Čím je pro mě důležité nebo zajímavé vědět, na co se rád dívá, co rád jí, nebo kde by chtěl raději být někdo, koho neznám? Spojení suchých údajů s mně neznámou osobou mě opravdu nezajímá. Něco jiného je od těchže cizích lidí číst jejich názory a úvahy (alespoň některé), protože ty mě buď informují o něčem zpavidla důležitějším než je osoba samotného bloggera, nebo mi přináší jeho pohled na věc, což může být čas od času zajímavé a obohacující. Co si dávají ráno k snídani a kolikrát byli na Kanárech mě skutečně nezajímá ani okrajově.

    Snad si to teď také neodnesu, že jim závidím... Ehm, co vlastně? Že by jakousi popularitu? No, to je možná právě ono, někteří bloggeři po této hře skočili s nadšením podle mne hlavně právě proto, že je to pro ně dobrá příležitost se utvrdit ve své domnělé popularitě.

    Abyste mě dobře pochopili - nijak radikálně tuto hru neodsuzuji, je opravdu víceméně neškodná, ale mně osobně začala docela brzy nudit. A také bych rád, aby si ti, co napadají tento Martinův příspěvek, uvědomili, že mohou existovat i jiné pohledy než ten jejich. Ne každý, kdo nesdílí nadšení davu, musí být hned závistivec nebo škarohlíd.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).