Hlavní navigace

Názor ke článku Sklik.cz: fáze veřejného testování je tu! od M jako Molitan - Tahle internetova decka me fakt dostavaji. Jak se...

  • 21. 6. 2006 18:18

    M jako Molitan (neregistrovaný)

    Tahle internetova decka me fakt dostavaji. Jak se nekde mluvi o softwarovych patentech, tak vsichni hulakaji "ou, ou, to je fakt spatne, ze si Adobe mohlo patentovat zmacknuti enteru" a ze uzivateslke rozhrani by z podstaty nemelo jit patentovat, protoze se nejedna o dostatecne hlubokomyslne invence. Ale jak seznam pouzije neco podobneho, tak se zase bitchuje jinym smerem... Polovina internetovych obchodu pouziva presne identicke uzivatelske rozhrani (a ta druha pulka se lisi nejakym detailem), u PPC systemu by to nemelo byt jine.

    --

    [29] Klicova slova se tykaji kampane, tady jde o inzerat a ten se v AdWords skutecne smaze a zalozi novy (= ztratite statistiku v AdWords pro ten reklamni textik). Ne, ze by to melo moc velky vyznam, kdyz ma kazdy Google Analytics.

    [27]
    > Ta reklamní pozice je na hodně
    > blbém místě. Zůstává otázkou,
    > kam se po testovacím období
    > přestune.

    To je neco jako rikat "Dneska je ale vedro, to je fakt blbe. Otazkou ovsem je, jak bude zitra..." Coz mi pripada jako nicnerikajici.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).