Hlavní navigace

Názor ke článku Letecké fotografie raketových základen protivzdušné obrany v okolí Prahy od Netopýr - Vážení kolegové, přátelé PVO, kamarádi! Od 1.března letošního roku...

  • 31. 3. 2008 19:02

    Netopýr (neregistrovaný)

    Vážení kolegové, přátelé PVO, kamarádi!
    Od 1.března letošního roku je v provozu portál a diskuzní fórum internetového projektu "Československá PVO 1950-1992" . Najdete nás na adrese www.cspvo.presscont.eu .
    Dlouho připravovaný projekt, který je co do rozsahu a speciálního zaměření na problematiku PVO v bývalém Československu jedinečný na českém a slovenském internetu je Vám plně k dispozici.
    Jeho součástí jsou dvě samostatné, ale zároveň vzájemně doplňující se platformy. Hlavní a tzv. vstupní branou je PORTÁL, který je tvořen redakčním systémem s možnostmi publikace článků, prezentací, zveřejňováním aktuálních informací, recenzí, komentářů, atd.
    Druhou, neméně důležitou součástí celého projektu je FÓRUM. Během přípravné fáze byla realizačním týmem vyhotovena jeho komplexní struktura včetně kategorií, hlavních témat a tzv. subtémat. Tato struktura diskuzního fóra není rozhodně konečná! Předpokládáme, že se bude dále vyvíjet... Ale pro prvotní orientaci jsme zvolili pevnou, tzv. startovací strukturu, abychom uživatelům usnadnili počáteční orientaci.
    Samostatně běžící fórum najdete na adrese www.forum.presscont.eu .

    UPOZORNĚNÍ!
    Pro každou platformu je nutná samostatná registrace pro plnohodnotné využívání všech možností, které náš systém poskytuje. Je možné použít stejné přihlašovací údaje, jelikož každá platforma má svoji samostatnou databázi.
    Přejeme Vám úspěšné zvládnutí registrace, dostatek tvůrčích sil při psaní, mnoho kvalitních příspěvků a hodně dobrých kontaktů, získaných prostřednictvím našich společných stránek.
    Za společnou administraci portálu a fóra
    "Netopýr"
    PRESSCONT® - Czech Internet Agency

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).