Hlavní navigace

Fotografie ze sobotního fotbalového klání Atlasu, Centra a Seznamu

6. 3. 2007 9:51 (aktualizováno) Petr Šnajdr

Dopředu varuji, že fotbalu rozumím asi jako koza zelí a tak neočekávajte žádné zasvěcené komentáře které portálové mužstvo bylo v čem lepší, zajímavosti ze hry apod. O co ale určitě nezůstanete ochuzeni jsou fotografie tohoto zápasu, které mohu na blog umístit díky Michalovi Bláhovi, který je nafotil dříve než mu došly baterky ve foťáku :)

Seznam vs. Centrum

Seznam a Centrum se spolu utkali hned na začátku. Úvodní zápas vzačínal v 8:30 a podle log a barev dresů je asi každému jasné kdo za koho hraje.

Ředitel Seznamu útočí

Utkání se účastnili i členové managementu. Zde v zápase proti nám (Atlas.cz) útočí ředitel Seznamu Pavel Zima. Na fotografiích Pavla Humpolce pak můžete vidět Ondru Tomka (Centrum.cz) chystajícího se do akce.

Tak takhle panové ne

Mužstvo Atlasu během válečné porady. Musím říct, že mají můj obdiv. Na to kolik jsme měli náhradníků se v podstatě neměli šanci zastavit.

Bez komentáře

Únava? Zklamání? Kdo ví, ještě si tak vzpomenout v které části hry byla fotografie pořízena. Každopádně ještě v pondělí Pavel vzpomínal na zápas celým tělem.

Atlas team

Fotbalový tým Atlasu po zápasu. Sice to byla vyčerpávající hra, ale stála za to. Určitě příjemné a přátelské setkání. Musím říct, že největším zažitkem pro mě osobně bylo vidět jak si hráči jinak konkurenčních portálů podávají v průběhu hry ruce …

Více fotografií najdete na ILBlogu na adrese http://ilblog­.sblog.cz/2007/03/­05/460 (a nebo přímo na webu Martina Vraného: http://blinde­ye.sweb.cz/sez­nam/czech-internet-cup-07/ ) a také na http://cvak.ri­vil.com/2007_03­_Fotbal/, tentokráte v podání od Pavla Humpolce.

Výsledky:

  1. místo: Seznam.cz
  2. místo: Centrum.cz
  3. místo: Atlas.cz

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).