Hlavní navigace

Názor ke článku Český účetní rada od Oleg - Dobrý den. Přivedli jste mě na myšlenku hledat...

  • 27. 10. 2008 13:50

    Oleg (neregistrovaný)

    Dobrý den. Přivedli jste mě na myšlenku hledat na www.google v rozšířeném vyhledávání přesnou frázi Krajské regionální centrum. Abych nemusel skákat ze stránky na stránku, nastavil jsem si to, aby se vyhledalo 100 odkazů. Těch odkazů bylo sice méně, ale poměrně dost. Zaujal mě zvláště následující odkaz (inzerát s poptávkou pronájmu), na který uvádím link:

    http://www.epoptavka.cz/poptavka/40eb1dbe54fd1255/poptavam-pronajem-prostor-s-vnitrnim-vybavenim-jde-o-14-prostor-po-cele-cr/

    Podle obsahu tohoto odkazu, někdo, kdo zřejmě považoval za nutné zůstat poněkud v anonymitě (viz hlavně závěr inzerátu), sháněl pro Krajská regionální centra pronájmy na 14 místech. O jakékoli spojitosti s Českou účetní radou nebo s jinými občanskými sdruženími (viz můj příspěvek č. 32) zde není ani zmínka. Díky některým příspěvkům od ostatních diskutujících na tomto fóru si to zde všichni můžeme dát dohromady. Expanze ČÚR vyplývá i z dalších odkazů.

    Pokud si stejným způsobem zadáte na www.google přesnou frázi Česká účetní rada, lze najít (s výjimkou organizační složky Úřadovna ispekce České účetní rady) na www.seznam - firmy také všechny adresy Krajských organizační center. Otázkou je ale, zda se jedná o aktuální údaje. Pepíček je z čeledi stěhovavých, pokud ovšem nesedí ve vazbě.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).