Hlavní navigace

Názor ke článku Český účetní rada od Bartoloměj - Informace o další možnosti hledání soudních jednání Nahlédl jsem...

  • 13. 10. 2008 11:21

    Bartoloměj (neregistrovaný)

    Informace o další možnosti hledání soudních jednání

    Nahlédl jsem dnes na http://www.justice.cz a poté, co jsem kliknul na ikonu Infosoud, jsem po objevení tabulky zadal do její pravé dolní části (do spodního řádku - tj. "Vyhledat ve složkách justice") slovo Šofr. Objevila se další tabulka, kde byl odkaz na soudní případy za říjen 2007. Kliknul jsem na to a objevila se tabulka jednání ohledně trestních věcí na Krajském soudu v Ústí nad Labem. Celou jsem ji prohlédl a zjistil jsem, že pod zeleně napsaným názvem (Pracoviště pobočky Liberec) je šestý řádek, který se týká obžalovaného Josefa Šofra. Soudní jednání sice již proběhlo, ale aspoň je snad v budoucnu možné takto zjišťovat, kdy bude další. Řádek jsem zkopíroval - zde je:

    6.10.-7.10.2008 9,00 4 Mgr. Olga Fričová 54T 8/2006 Josef Šofr 209/1a, 250/1,4

    Je z toho vidět, že se jedná stále o stejné číslo trestního spisu 54 T 8/2006, které poprvé objevil a upozornil na ně na ně v příspěvku (53) diskutující, který označuje sám sebe Sofrhunter.

    V příspěvku (98) upozornil ing. Jiří Nachtman na článek v novinách PRÁVO - m.j. i na to, že Krajské soudy se mají připojit na systém, který vyhledává soudní jednání na základě zadání čísla soudního spisu. Bohužel to zatím nefunguje, takže náhradní vyhledávání podle příjmení má nevýhodu, že po určité době správce www stránek příslušného soudu tyto tabulky vymaže. Ale dají se zjistit nové - což je tady naznačeno. Pokud by to pravidelně někdo takto sledoval podle příjmení, tak by možná mohl sestavit přehled dalších soudních jednání s dotyčným Josefem Šofrem.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).