Hlavní navigace

Názor ke článku Český účetní rada od momo - Jaké obrovské překvapení, dostat se opravdu náhodou k...

  • 23. 11. 2007 12:38

    momo (neregistrovaný)

    Jaké obrovské překvapení, dostat se opravdu náhodou k této diskusi. Domnívám se, že podle vkusného a velmi dobrého slohu vím, kdo se skrývá za jménem - Sofr hunter. Již v době mého nástupu do klektivu ČUR, byl tento človíček mnou považován za velice inteligentní osůbku, která svůj intelekt zahrabává v jedné z kanceláří této " NEZISKOVÉ " organizace. Kdo se stal opravdu zaměstnancem Ústředí ČUR nebyl na tom zase tak zle / nebo možná není, když čtu, že výběrová řízení stále probíhají /. Pokud potřeboval "nějaký" příjem; mít aspoň pocit "nějakých" sociálních jistot; roztomilou, rodinnou zašívárnu; "důležitost" v již zmiňovaném klubu a např. stálý přísun povzbudivých prostředků, bylo zde to pravé místo, kde se usadit. Jenomže komu z normálně žijících lidí, případně i živících rodinu, stačí občas dostat záložku a dřepět v práci pod vlivem celý noce?
    To, že se inzeráty a nabídky na volnou pracovní pozici konzultanta studijního odd. dostávají k vám přes ÚP, nemůžete zazlívat oněm úřadům. V ČUR pracovali, nebo spíš dřeli i tací, co dokázali přesvědčit různé instituce o pravdivosti celého projektu a ten odpad co ve firmě zbyl, z toho teď pouze těží.
    Vrátím se k této diskusi po víkendu a nabídnu vám spoustu pikantností, budete-li mít zájem. PA a používejte zdravý rozum a raději 10x prověřujte.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).