Hlavní navigace

Názor ke článku Český účetní rada od ing. Jiří Nachtman - Upřesňuji to: Byl jsem v Trojské 13a, Praha...

  • 9. 11. 2007 14:44

    ing. Jiří Nachtman (neregistrovaný)

    Upřesňuji to: Byl jsem v Trojské 13a, Praha 8, letos dvakrát - poprvé 30.5.2007 a podruhé 27.6.2007. Při první návštěvě mi dali stejnopis originálu ELDP. Při druhé návštěvě mi udělali fotokopii, protože ten stejnopis potřebovali, aby ho mohli odeslat na ČSSZ, odbor správy údajové základny, Praha 5, Křížová ul. 25, (PSČ 225 08 ?). Na internetových stránkách www.cssz.cz by měl být odkaz na tzv. Informativní osobní list důchodového pojištění. Je to poměrně novinka. V počítači ale (dle informace od pana vedoucího) nezjistíte, který zaměstnavatel vás pojistil, a který ne - musíte nejspíš osobně na úřad, protože musíte prokázat svou totožnost.

    Já se dostal k Institutu v lednu 2005 taky před Úřad práce - podobně jako kolegyně Kateřina Pinkavová. Od 1.2.2005 jsem tam nastoupil do hlavního pracovního poměru jako konzultant studijního oddělení. Výplatu první mzdy mi pan ředitel oddálil. Pak mi sice nabízel zálohu ale já "kůň" jsem mu řekl, ať spojí výplatu za únor s další za březen (měl je poslat na účet u eBanky cca v polovině dubna). V pondělí 11.4.2005 si pro Josefa Šofra přišli kriminalisté. Teprve v koncem dubna 2005 jsem se dověděl z novin (MF DNES 25.4.2005 Liberecké vydání), u jakého "démona" jsem pracoval. Článek mám opsaný ve Wordu, kdo by ho chtěl, tak mu ho pošlu mailem. Nicméně lepší článek (resp. odkaz na www adresu, kde jej najdete v deníku ČESKOLIPSKO) je v příspěvku [16] z 15.9.2007. Taky můžete na stránkách www.nova.cz ťuknout myší na ZPRÁVY a zadat do vyhledávání slovo podvodník (je tam odkaz na články z vysílání 12. a 13. března 2007 a též komentáře od různých přispěvatelů) - kdo má zvukovou kartu, tak si může pustit i audiovideové záznamy s hlasatelem Ray Korantengem. Hezkou zábavu.

    Se způsoby Josefa Šofra zásadně nesouhlasím. Jsem jeden z těch, kteří na Institut podali v květnu 2005 k soudu návrh na prohlášení konkursu. Dle zákona o ochraně zaměstnanců ... mi Úřad práce vyplatil alespoň 3 minimální mzdy - pokud bych dostal zálohu na první mzdu,tak by se od těch 3 minimálních mezd ta záloha odečetla. Z vyšetřovací vazby údajně Josefa Šofra pustili v září 2005
    na kauci.

    MV ČR, oddělení volební a sdružování, rozpustilo loni podle §§ 11 a 12 zákona o sdružování občanů Institut ... a Komoru ... (přesné názvy a IČ jsou v příspěvku [32] Oleg, 27.9.2007 20:21) kvůli nenahlašování změn sídel - m.j. s odůvodněním, že občané mají mít možnost vyhledat občanské sdružení v jeho sídle. Těm zrušením předcházela správní řízení s (marným) určováním lhůt na nápravu. Likvidátory dosud MV ČR neurčilo. Ti, kdo žádali o vyrozumnění o jmenování likvidátora by mělo MV ČR na tuto skutečnost písemně upozornit.

    Stejně si ale myslím, že "raketa" odhodila dva stupně s vyhořelým palivem, a blíží se (k pochybnému) cíli, pokud ten cíl existuje. Četl jsem někde, že první anarchisté měli heslo: cíl není ničím, hnutí je vším. Já sice anarchista nejsem, ale něco na tom je.

    Zatím zdravím účastníky diskuse - kromě toho pochybného individua v příspěvku [23] z 21.9.2007 - ten telefon, na který se měli mnozí chytit, jsem taky objevil ve svém adresáři. Uvedla jej kdysi Česká účetní rada na internetu.

    Pokud by mi někdo chtěl telefonovat, tak mám čas večer
    od 18-ti do 21-hod. nebo o víkendech od 10-ti do 21-ti hod. V
    jinou dobu vám "hrozí", že vám přeruším hovor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).