Hlavní navigace

Já, Příspěvek I.

13. 2. 2006 10:10 (aktualizováno) lasthunter

Již delší dobu jsem uvažoval o tom, že bych si založil vlastní blog, na kterém bych upozorňoval na dění v IT a doplňoval jej svými komentáři. V případě, že by se něco, co by mne zaujalo, stalo u nás či ve světě, okomentoval bych i to. Nový blogovací systém na Lupě mě k tomu definitivně „dokopal“.

Ale nejdříve se vám představím. Jmenuji se Ondřej Mirtes a zítra slavím 17. narozeniny. Určitě si říkáte „pche, teenager“. Úroveň mých názorů a stylistiky ale, prosím, hodnoťte až po přečtení několika mých článků. Hodnotit člověka podle věku je podle mě velice zcestné.
Studuji na osmiletém státním gymnáziu v Praze.
Jak se činím na Internetu? Spolupracuji na projektu Scorpion's Win­Cheateru, kde každoměsíčně připravuji nové verze knihoven, občasně se podílím na vytváření fanouškovských webů a v poslední době výpomocně programuji v PHP. Mimo toho přispívám herními recenzemi na server BonusWeb.cz, seznam mých článků. Z pasivních činností mám nejradši pročítání diskusních fór.

A na jaké články se můžete na mém novém blogu? Zajímám se o dění na Internetu, hardwarové aktuality, vývoj mého oblíbeného software (produkty Microsoftu, Mozilla Firefox, Miranda, Winamp, Kerio Personal Firewall, NOD32 a další), cokoli, co se mihne okolo mých oblíbených herních sérií (Diablo, Half-Life, Doom, Neverwinter Nights a od nedávna The Elder Scrolls). Koketuji s Linuxem a pokud mě, linuxovského BFU, z tučňáčího vesmíru něco zaujme, rád se o to s vámi podělím. A jak už jsem zmínil výše, hodlám se občasně zabývat i událostmi z běžného života.

Doufám, že se vám nadpis a obsah tohoto pilotního příspěvku líbil a již brzy se můžete těšit na další. Zatím na shledanou!

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).