Hlavní navigace

Názor ke článku Chytrá domácí síť - 1.díl? od koppel - [2],[6] MacMiniho tu mam taky. Jako srdce jsem...

  • 10. 3. 2009 11:28

    koppel (neregistrovaný)

    [2],[6] MacMiniho tu mam taky. Jako srdce jsem ho nezvolil, protoze jsem nenasel zpusob jak na nem s Leopardem prehravat HD 1080p video (MKV) s titulky v SRT a soucasne mit moznost to ovladat pomoci Apple Remote (mys a klavesnice mne nebere). Tedy vcetne vyberu filmu z menu (adresaru). Pokud poradite, tak budu rad.
    [3] Je. Ja ho mam z ActionPacku a beru to tak, ze domaci pokusy treba nekdy nekde prodam, takze v souladu s licenci. Navic na nem obcas zkousim jine pracovni veci. Proto zminuji, ze Windows XP/2000 postaci. Dell SFF s COA stitkem se da sehnat asi za 1/3 cenu MacMini (bez urazek komukoliv).
    [5],[4] Spotrebu schvalne zmerim. Minimalne ten Win2003 server to samozrejme naprosto kazi. Samotne LAN enabled veci budou mit dohromady tak 50W. To je mozna o neco vic nez jedno PC, ale mate komfort obsluhy a vec je na miste, kde ji potrebujete (ne vse na jednom). Dulezite je taky, ze to je stavebnice. Pridavate jen prvky, ktere chcete pouzivat. Ja mam maximalistickou variantu. Spousta veci by sla treba z toho serveru soupnout na router (Asterisk, Samba...), ale za cenu omezeni nejake funkcnosti.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).